Prices & Availability
Back               


1.Въведение:

Маунт Вю се отнася изключително сериозно към поверителността на информацията. В тази секция се описва как и защо ние получаваме, съхраняваме и процедираме с вашите данни. Възможно е политиката ни на получаване, съхраняване и процедиране с данни да бъде ъпдейтвана за което ще получите своевременна информация на нашия уебсайт.

2.Информацията която получаваме:

Информация получаваме от вас когато се регистрирате при нас или когато използвате някои от свойствата в advanced менюто на нашия уебсайт. Информацията която изискваме е показана на уебсайта, например в Enquiry form, формуляр в който се регистрират всички необходими детайли. В последствие може да получим вашия IP адрес и да използваме cookies, освен ако не настроите вашия уеб браузър да не ги приема.

3.Защо събираме информация:

Събираме информация за да може да персонализираме вашата употреба на сайта, да ви асистираме при ползване на сайта и за да го подобрим като цяло. Според избора ви на въпросите ни за защита на данните може да уредим да получавате информация за нашите продукти и услуги, както и за такива на внимателно подбрани трети страни (виж секция 4). Вие можете да ъпдейтвате отговорите на вашите въпроси по всяко едно време.

4. На кого ще представяме информацията:

   4.1 Ще предаваме ваша информация само до трети лица, само за да можем да извършваме услуги необходими на вас или с вашето предварително съгласие.

   4.2 Ако имаме вашето съгласие, ние ще даваме вашите координати на трети лица, които може да се свързват с вас и да ви доставят информация, оферти и услуги които ви интересуват.

   4.3 При определени обстоятелства може да се наложи да разкрием ваша информация, например ако нарушите нашата политика на конфиденциалност (privacy policy) или условията на саита (terms and conditions). Ако е необходимо може да осигурим достъп до вашия акаунт ако това се изисква от закона или орган на правителството.

   4.4 Ще предаваме ваша информация до трети лица в чужбина, само за да можем да извършваме услуги необходими на вас.

5. Сигурност

Да опазим вашата информация е много важно за нас, определени секции в сайта може да закодират данни използвайки SSL или друг подобен стндарт. Въпреки това прехвърлянето на данни по интернет не може да бъде изцяло гарантирано. Стремейки се да предпазим вашата лична информация, ние не можем да подсигурим или гарантираме информацията която вие изпращате до нас, в този случай отговорността е изцяло ваша.

6. Достъп и ъпдейт на личната информация

Ние винаги ще ви предоставяме копие на личната информация която имаме за вас, в случай че я поискате или желаете да я промените. Инструкциите за това може да намерите на info@mountviewsofia.com

7.Въпроси?

Ако имате някакви въпроси или оплаквания по отношение на политиката на поверителност (Privacy policy) или за това как ще използваме личната ви информация, моля свържете се с info@mountviewsofia.com